Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετάλλιο στους βετεράνους και στον Ζντένκο Μουφ

Εικόνα του άρθρου Μετάλλιο στους βετεράνους και στον Ζντένκο Μουφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2021, 16:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και τον παλιό ποδοσφαιριστή και αγαπημένο της εξέδρας, Ζντένκο Μουφ, τίμησε ο Δήμος Ιωαννιτών, με το μετάλλιο της πόλης των Ιωαννίνων.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, αντιδήμαρχοι και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό Νίκος Τσώλης.

Η εκδήλωση τιμής έγινε με αφορμή τον αγώνα των βετεράνων με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, που σκοπό έχει την ενίσχυση της μονής Δουραχάνης και των δομών της.

Ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι «σήμερα ανταποδίδουμε το ελάχιστο στους βετεράνους του ΠΑΣ για τις στιγμές που χάρισαν στην πόλη επί σειρά ετών» και ζήτησε «να συνεχίσουν τις ωραίες πρωτοβουλίες όπως τον αγώνα που θα δούμε για την ενίσχυση των δομών της Μονής Δουραχάνης», υποσχόμενος ότι ο Δήμος θα παρέχει στήριξη με τα μέσα που διαθέτει.

Επίσης, ο κ. Ελισάφ έπλεξε το εγκώμιο του Μουφ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι από τις περιπτώσεις εκείνες όπου το όνομά του έγινε σύνθημα στις εξέδρες και σύνθημα στην πόλη.  Όλο και σε κάποιο τοίχο θα υπάρχει ακόμη γραμμένο».

Εκ μέρους των βετεράνων, ο Δημήτρης Κλείτσας ευχαρίστησε τον Δήμο για την τιμή και σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος θα είναι παρών σε κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση. Τέλος, ο Μουφ χαρακτήρισε «δεύτερη πατρίδα του» τα Γιάννενα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3