Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μετά την Πρέβεζα, η Άρτα

Εικόνα του άρθρου Μετά την Πρέβεζα, η Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2019, 17:23
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου με την παράταξη «Ήπειρος Όλον» επισκέφθηκε την Άρτα, δεύτερο σταθμό των περιοδειών του μετά την Πρέβεζα.

Επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Άρτας, μίλησε με τον πρόεδρο Γ. Γκολομάζο και δύο κύρια θέματα ήταν η ίδρυση του Επιχειρηματικού Πάρκου, «μία διαδικασία που κωλυσιεργεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας» όπως αναφέρει, καθώς και την ανάγκη οργανωμένης συμμετοχής των επιχειρήσεων τη Άρτας σε εκθέσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια «αλλά όχι με το λάθος τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα».

Επίσης, ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκε ιδιωτικές επιχειρήσεις επεξεργασίας και συσκευασίας εσπεριδοειδών, όπου τόνισε ότι «η πολιτεία έχει χρέος ώστε να μεριμνήσει για την επίλυση του προβλήματος της μη ελεγχόμενης διακίνησης των εσπεριδοειδών, λαμβάνοντας μέτρα αυστηρού ελέγχου για την προστασίας τόσο του παραγωγού όσο και του καταναλωτή».

Τέλος, ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκε την αγορά της πόλης και συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, που αναφέρεται και αυτός πολιτικά στο  χώρο του ΠΑΣΟΚ.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back