Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά από καιρό, γάλα και μέσα ατομικής προστασίας

Εικόνα του άρθρου Μετά από καιρό, γάλα και μέσα ατομικής προστασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2020, 17:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους δημοπράτησης για τη διενέργεια των ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για την προμήθεια γάλακτος και μέσων ατομικής προστασίας ενέκρινε στην τελευταία της συνεδρίαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για δύο διαγωνισμούς που έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό και οι οποίοι έτυχαν ακύρωσης.

«Μετά την ακύρωση των σχετικών διαγωνισμών έγινε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος» τονίζεται στην ανακοίνωση. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια γάλακτος έχει προϋπολογισμό 574.000 ευρώ και αφορά την προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Δήμου και των νομικών του προσώπων.

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.042.271 ευρώ και περιλαμβάνει την κάλυψη αναγκών του προσωπικού του Δήμου και των νομικών προσώπων (για να μην υπάρξει σύγχυση λόγω κοροναϊού, τα μέσα ατομικής προστασίας τα δικαιούνται κάθε χρόνο εργαζόμενοι).

Οι δικαιούχοι και για τις δύο περιπτώσεις ορίζονται από το νόμο. Οι διαγωνισμοί θα καλύψουν τις ανάγκες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε δοκιμαστική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης. Ο πρόεδρος της επιτροπής, αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος βρισκόταν στο γραφείο του ενώ τα υπόλοιπα μέλη είτε ήταν στα δικά τους γραφεία είτε στα γραφεία των σπιτιών τους. Μετά τη γενική δοκιμή, η επόμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back