Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μέρες επισκευών…

Εικόνα του άρθρου Μέρες επισκευών…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2020, 19:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Kάθε φορά που «τρέχει» πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας (8μηνης διάρκειας), στην πόλη των Ιωαννίνων γίνονται διάφορες επιδιορθώσεις. Το ίδιο ξεκίνησε να συμβαίνει κι αυτή την περίοδο, με το εργοτάξιο και τις υπηρεσίες πρασίνου να δίνουν το παρών με σύμμαχο και τον καλό καιρό.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς έκαναν έναν μικρό απολογισμό των δράσεων των υπηρεσιών.

 «Το εργοτάξιο αποτελεί έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του Δήμου. Δυστυχώς η υπηρεσία αυτή όπως και το τμήμα πρασίνου λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό, όμως δεν παύουν να είναι από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες», υπογράμμισε ο δήμαρχος, κάνοντας και την ανάλογη αναφορά στην καθοριστική συμβολή των εργαζόμενων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.  

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε αναλυτικά στις παρεμβάσεις που εκτελέστηκαν και σε όσες προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Από επισκευές σε πλακόστρωτα, παγκάκια και σχάρες μέχρι ξυλουργικές εργασίες σε σχολεία, σε δημοτικά κτίρια και στο πάρκο Κατσάρη και κλείσιμο λακκουβών.

Όσον αφορά το Τμήμα Πρασίνου, ο αντιδήμαρχος κατέγραψε κοπή χόρτων και κλάδεμα θάμνων και δέντρων σε διάφορες περιοχές, όπως στο παραλίμνιο μέτωπο. Ανέφερε δε ότι προγραμματίζονται ο καθαρισμός της ανατολικής πλευράς του πάρκου των Λιθαριτσίων, το κλάδεμα των δεντροστοιχιών στα Γιάννενα (περίπου 1000 δέντρα) όπως και οι φυτεύσεις περίπου 90 δέντρων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back