Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 22-11-2019, 15:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ως «μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Ηπείρου» χαρακτήρισε την πρώτη επίσκεψη του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.  

«Κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.  Αναφέραμε τους στόχους που έχουμε ως Περιφέρεια Ηπείρου και συζητήσαμε για θέματα που είναι ευρύτερα, που ενδιαφέρουν πανελλαδικά αλλά και ειδικά εμάς στην Ήπειρο που ξέρετε πως έχουμε πιο δύσκολες συνθήκες λόγω της ορεινότητας και  της επιπλέον  δυσκολίας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη» δήλωσε κατόπιν.

Ο κ. Κουτσούμπας από την πλευρά του, τόνισε ότι είχε «μια ενδιαφέρουσα συνάντηση γνωριμίας με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. περιφερειάρχη, όπου μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια στην περιοχή της Ηπείρου».

Συμπλήρωσε ότι η Ήπειρος, «μια από τις πιο σπουδαίες περιοχές της πατρίδας μας, που έχει δυνατότητα και αναπτυξιακή και κυρίως να επιλύσει ζητήματα σε όφελος των κατοίκων, των εργαζομένων, των μισθωτών, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων της πόλης, των γυναικών, της νεολαίας. Και βεβαίως να κοιτάξουμε μπροστά οργανώνοντας εκ μέρους του ΚΚΕ τον αγώνα, την πάλη, τη διεκδίκηση και μέσα στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο και έξω από αυτή στους δρόμους του αγώνα. Έτσι ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, να πάμε μπροστά».  

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2