Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 8-04-2021, 14:20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων συγχαίρει τον Στέφανο Ντούσκο για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της ρεγκάτας στο Βαρέζε.

«Με τη σημερινή επιτυχία δικαιώνεται η πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία του σπουδαίου Γιαννιώτη κωπηλάτη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει λάβει μέρος ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο, όπου με την Τετράκωπο ελαφρών βαρών των Ανδρών κατέλαβε την έκτη θέση» αναφέρει ο όμιλος.

Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και το αξίζει αυτό ο Στέφανος, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα δούλεψε σκληρά, με πείσμα και επιμονή προκειμένου να τα καταφέρει. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πλέον ευχή όλων μας είναι να κατακτήσει και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Η σκέψη και η καρδιά μας θα είναι κοντά του».

Επίσης, συνεχάρη και τα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα που πήραν μέρος στη ρεγκάτα του Βαρέζε και έφτασαν όλα στους τελικούς.

Ο Ντούσκος συνεχίζει την παράδοση της παρουσίας των κωπηλατών-τριων από τα Γιάννενα, σε Ολυμπιακούς Αγώνες: Η Τόνια Σβάιερ συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (Σεούλ, Ατλάντα και Βαρκελώνη), ο Παναγιώτης Μηλιώτης και η Αγγελική Γκρέμου στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ, οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, κατακτώντας την τέταρτη θέση στην Τετράκωπο των Ανδρών και στο Ρίο, όπου έλαβε μέρος και ο Ντούσκος.

Συγχαρητήρια επίσης στέλνει και η Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα, αναφέροντας: «Η επιτυχία του αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την σπουδαία παράδοση των Ιωαννίνων στην κωπηλασία, η οποία έχει προσφέρει μεγάλες διακρίσεις στην πόλη μας. Ο Στέφανος είναι ένας ακόμα άξιος πρεσβευτής μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η επιλογή της δημοτικής μας αρχής να σταθεί δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, η οποία έγινε με γνώμονα να στηριχτούν οι αθλητές και αθλήτριες, δικαιώνεται μέσα από τις επιτυχίες τους».

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει ο Δήμος Ιωαννιτών και οι Ορίζοντες Ηπείρου

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso