Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 21-11-2019, 16:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τρεις αθλητές του ΝΟΙ, ο Στέφανος Ντούσκος, ο Θανάσης Παλαιοπάνος και ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος, συμμετέχουν στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους του 2019.

Πιο συγκεκριμένα, και με βάση την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στην κατηγορία του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς υποψήφιοι είναι ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος κατέκτησε φέτος με το Σκιφ αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 και χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

 Επίσης, ο Θανάσης Παλαιοπάνος, ο οποίος κατέκτησε τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της παρέα με τον Γιάννη Καλανδαρίδη χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 και αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Και τα δύο ως πλήρωμα της Δικώπου άνευ Νέων Ανδρών. 

Τέλος, υποψήφιος είναι και ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος με την Τετράκωπο Άνευ Εφήβων στην κατηγορία της Κορυφαίας Ομάδας της χρονιάς για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. Το πλήρωμα συμπληρώνουν οι Γ. Πεταλωτίδης – Δ. Ζωγράφος – Θ. Λαπίκωφ.

Η ψηφοφορία για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς θα διαρκέσει ως τις 29 Νοεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  και οι βραβεύσεις των κορυφαίων θα γίνουν  στις 9 Δεκεμβρίου, σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα