ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με παριζιάνικο αέρα η «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Με παριζιάνικο αέρα η «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2016, 16:26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Sial 2016» στο Παρίσι συμμετέχει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», για να παρουσιάσει το εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στο διεθνές κοινό.

Μεταξύ των προϊόντων που παρουσιάζονται, είναι και το χαλούμι, το οποίο παράγεται στη νέα μονάδα της εταιρίας στη Λεμεσό της Κύπρου και που διατίθεται ήδη στις αγορές της Ελλάδας, της Ολλανδίας, της Γερμανίας και της Αυστραλίας. Η γαλακτοβιομηχανία εκτιμά ότι μέχρι τέλος του 2016 το προϊόν αυτό θα είναι διαθέσιμο σε ακόμη πέντε χώρες.

Σε ανακοίνωσή της επίσης, αναφέρει ότι «τα τρία τελευταία χρόνια οι πωλήσεις της 'Δωδώνη' στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί κατά 20%, καθώς σε περισσότερες από 38 χώρες μία πιστή βάση καταναλωτών και πελατών αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα και αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις».

Ο Tom Seepers, διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη», δήλωσε: «Η συμμετοχή μας φέτος στη Διεθνή Έκθεση SIAL αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας και να ενδυναμώσουμε την παρουσία της 'Δωδώνη', στις διεθνείς αγορές. Ήδη η 'Δωδώνη' αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε επίπεδο εξαγωγών, με πωλήσεις σε 40 χώρες παγκοσμίως. Καθώς ενισχύουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, περιλαμβάνοντας και αυτά που παράγονται στο νέο εργοστάσιο χαλουμιού στην Κύπρο,  η έκθεση SIAL μας δίνει την ευκαιρία να συστήσουμε τα προϊόντα μας σε ένα ευρύτερο, διεθνές κοινό».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3