ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με παλιούς και μερικούς νέους

Εικόνα του άρθρου Με παλιούς και μερικούς νέους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 17:40
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς εκπλήξεις, με πολλούς «παλιούς» και μερικούς νέους, ήταν η συγκέντρωση υποψηφίων με το Νίκο Γκόντα.

Ο χώρος αναφοράς ήταν σχεδόν αποκλειστικά η Νέα Δημοκρατία, συν κάποιες παρουσίες από τους ΑΝΕΛ. Παρόντες ήταν οι πρώην αντιδήμαρχοι Κώστας Τσάγκας, Νίκος Φάης, συνεργάτες του κ. Γκόντα όπως ο Δημήτρης Ζώης, ο πρώην δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος κ.α.

Στα πρώτα καθίσματα βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης, ο οποίος δημιουργεί ένα ιδιαίτερο ρεκόρ: Έχει εμφανιστεί σε συγκεντρώσεις δύο παρατάξεων, του κ. Γκόντα και του «συμμάχου» του στο Επιμελητήριο Δημήτρη Δημητρίου, παρατάξεις με διαφορετική πολιτική αναφορά.

Φυσικά, ο κ. Γκόντας πρόταξε την «ανεξαρτησία της παράταξης», μιας και η ΝΔ στηρίζει επίσημα την υποψηφιότητα της κας Καλογιάννη και όχι τη δική του: «Η μόνη σκέψη μας είναι να γίνουμε ωφέλιμοι για τον τόπο μας και όχι αιρετοί σε διάφορους εξωαυτοδιοικητικούς σχηματισμούς» τόνισε, αφήνοντας αιχμές και προς την ηγεσία της ΝΟΔΕ.

Επίσης, «συνένωσε» τις δημαρχιακές θητείες Φίλιου-Μπέγκα για να πει ουσιαστικά ότι χωρίς τον ίδιο δήμαρχο ο Δήμος μαραζώνει και πρόσθεσε ότι «για τα Γιάννινα του μέλλοντος καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και γι’ αυτό σας καλώ όλους να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στις εκλογές του Μαΐου».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back