ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με κίνητρο... τον πατριωτισμό

Εικόνα του άρθρου Με κίνητρο... τον πατριωτισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2017, 21:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα πρόσωπο που απασχολεί αρκετά τα πολιτικά «πηγαδάκια», ο Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να γίνει περιφερειάρχης Ηπείρου (προς στιγμή, βέβαια, μόνο ως υποψήφιος... υποψήφιος περιφερειάρχης μπορεί να χαρακτηριστεί), έστειλε την πρώτη ανακοίνωσή του σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωσή του αυτή αποτελεί επί της ουσίας μια πρόταση προς τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου να αξιοποιηθεί ο ίδιος ως άτυπος σύμβουλος στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου του «πακέτου» τουριστικής προβολής, με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ, ο διαγωνισμός του οποίου βρίσκεται στον αέρα. Την πρόταση-επιστολή του προς τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου την υπογράφει με την επαγγελματική του ιδιότητα, αυτή του συμβούλου στρατηγικής και επικοινωνίας. Ο ίδιος αναφέρεται στα επαγγελματικά προσόντα του, αλλά και στην εμπειρία της εταιρίας του με έδρα την Αθήνα σε τέτοιου είδους δράσεις.

Τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες στην επιτροπή παρακολούθησης της πορείας του έργου, μετά την επιλογή του αναδόχου, τις διαθέτει μάλιστα αμισθί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση -σημειωτέον ότι ο κ. Ριζόπουλος δεν είναι συνταξιούχος, αλλά βιοπορίζεται από τη δουλειά του ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας. Όσο για τον διαγωνισμό τουριστικής προβολής, η όλη διαδικασία αναμένεται αρκετά χρονοβόρα μέχρι την ανάδειξη του αναδόχου (συνήθως σε τέτοιους διαγωνισμούς η μάχη των υποψήφιων εταιρών είναι μεγάλη, με πολλές ενστάσεις).

 Και βέβαια, για τη διάθεση του εαυτού του (και της εταιρίας του) στην υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου, επικαλείται τον... πατριωτισμό του.

Από όσα δημοσιοποίησε ο κ. Ριζόπουλος, δεν γίνεται σαφές αν η πρόταση-επιστολή πήγε και στον πολιτικό προϊστάμενο της Περιφέρειας Ηπείρου, τον Αλέκο Καχριμάνη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back