ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με… επίτομο κιθαριστικό βιογραφικό

Εικόνα του άρθρου Με… επίτομο κιθαριστικό βιογραφικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2019, 17:06
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ένας τακτικός γενικά επισκέπτης των Ιωαννίνων, ο Gus G, τυχαίνει και ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες του heavy metal στον κόσμο. Στις 17 Ιανουαρίου έρχεται στο Stage (12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο)

Ο Κώστας Καραμητρούδης έχει ζήσει το όνειρο του βιρτουόζου κιθαρίστα που φτάνει στην κορυφή του μουσικού στερεώματος, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και παίζοντας για μια δεκαετία σχεδόν δίπλα στην αυτού εξοχότητα, τον τον Ozzy.

Είτε με τους Firewind, είτε μόνος του, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς, τους κορυφαίους στο χώρο και έχει παίξει μαζί με τύπους όπως ο Slash και ο Ζακ Γουάιλντ.

Στο πρόσφατο άλμπουμ «Fearless» ο Gus G αποφάσισε να κρατήσει μία σταθερή μπάντα, έχοντας στα φωνητικά και στο μπάσο Ντένις Γουόρντ και στα τύμπανα τον Γουιλ Χαντ.

Ως τρίο, λοιπόν, ο Gus G, με το σόλο σχήμα του (τα τύμπανα στις ζωντανές εμφανίσεις θα αναλάβει ο βελγικής καταγωγής και ιδιαίτερα έμπειρος και ταλαντούχος Τζο Νούνιες) θα παίξει και στα Γιάννενα

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι εγχώριοι Behind the Smokescreen, στις 20.45.

Στη συνέχεια, το Stage θα φιλοξενήσει στις 26 Ιανουαρίου τους Σπύρο Γραμμένο-Πάνο Φραγκιαδάκη και τη Ματούλα Ζαμάνη την 1η Φεβρουαρίου.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back