ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με Ελισάφ ο Βαγγέλης Καραμπίνας

Εικόνα του άρθρου Με Ελισάφ ο Βαγγέλης Καραμπίνας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 15:36
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» του Μωυσή Ελισάφ θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου ο Βαγγγέλης Καραμπίνας, ο αυτή τη στιγμή ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με τους «Πολίτες για την Ανατροπή».

Αυτή είναι και μια ακόμα «γέφυρα» του συνδυασμού με τον κόσμο που κινείται στα πολιτικά όρια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ελισάφ τόνισε στην παρουσίαση ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον επικεφαλής των «Πολιτών για την Ανατροπή» Λάζαρο Νάτση, παρουσιάζοντας όμως τον κ. Καραμπίνα τόνισε ότι «είναι παράδειγμα ότι σε μια μεγάλη παράταξη χωράνε άνθρωποι από διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους».

Ο κ. Καραμπίνας από την πλευρά του προσφώνησε τον κ. Ελισάφ ως «αυριανό δήμαρχο» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι  «πάντα υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μου. Βεβαιώνω τους συνδημότες μου ότι έτσι θα συνεχίσω και τώρα».

Επίσης, ο κ. Καραμπίνας πρόσθεσε ότι «παραμένει στο χώρο της Αριστεράς και του σοσιαλισμού», απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για τη μετακίνησή του μεταξύ παρατάξεων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back