Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 10-02-2020, 09:07
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στην Άρτα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Άρτας, το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), το 2ου Γενικό Λύκειο, καθώς επίσης και τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας.

Παράλληλα, η υπουργός είχε συναντήσεις και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη, τη δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, το δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο και το δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο.

Η κ. Κεραμέως συναντήθηκε επίσης με το μητροπολίτη Άρτας, Καλλίνικο.

«Εξαιρετικά παραγωγική» χαρακτήρισε την παραμονή της στην Άρτα η υπουργός και δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με δεκάδες μαθητές και φοιτητές, να ακούσω τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς τους, να συναντήσω εξαίρετους εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που υπερβαίνουν ευαυτόν, που βρίσκονται στο προσκήνιο του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου. Να ενημερωθώ για τα ζητήματα και να ανταλλάξω απόψεις με στελέχη της αυτοδιοίκησης, τον περιφερειάρχη Ηπείρου και δημάρχους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις της καθημερινότητας από την πρώτη γραμμή. Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές. Στο πλευρό των συμπολιτών μας. Και δινουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Παιδεία. Για μια καλύτερη Ελλάδα».200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus