ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Mε το βλέμμα και στον ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα του άρθρου Mε το βλέμμα και στον ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2023, 22:53
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θα ήταν τουλάχιστον άτοπο η παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου να μην «κοιτάει» και προς τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την άντληση ψήφων αλλά και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Εξάλλου, η παράταξη αυτή στις προηγούμενες εκλογές με επικεφαλής τον εκλιπόντα δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ πήρε ένα «κομμάτι» του ΣΥΡΙΖΑ. Και κάποιοι δίαυλοι επικοινωνίας εξακολουθούν να υπάρχουν -όσο αυτοί μπορούν να δράσουν τόσο αποφασιστικά, όπως την προηγούμενη φορά, κι αφού έχουν προηγηθεί αρκετά πολιτικά επεισόδια για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής αυτά τα χρόνια της θητείας της.

Ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, ρωτήθηκε σήμερα από δημοσιογράφο, στο περιθώριο δηλώσεων του πρώτου, για τη διεύρυνση των συνεργασιών μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων να μην «κατέβει» με δική του παράταξη στον Δήμο Ιωαννιτών.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι θέλει τη συνεργασία με όλους επικαλούμενος τη «χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις» παράταξη. Απευθύνθηκε δε και πάλι προς όλους τους πολιτικούς χώρους.

«Στην πορεία προς τις εκλογές του Οκτωβρίου σκοπός είναι η διεύρυνση προς όλες τις κατευθύνσεις» τόνισε.

Έκανε δε αναφορά και στο όραμα του Μωυσή Ελισάφ που, όπως είπε, ήταν «μια τοπική αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη, ακομμάτιστη και με λογοδοσία μόνο στους πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέλθει στις εκλογές στον Δήμο Ιωαννιτών με δική του παράταξη και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τα προοδευτικά σχήματα.

ΣΧΟΛΙΑ
Νικόλας Τζερεμές
Ηταν τόσο ακομμάτιστη που οι πασόκοι και οι δεξιοί, πινανε από το ίδιο ποτήρι με τους συριζαιους. Δεν ντρέπονται καθόλου οι άνθρωποι, να τελειώνουν γρήγορα, ήδη τα χουνε κάνει ρδελο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back