ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με αισιοδοξία από το Τελ Αβίβ

Εικόνα του άρθρου Με αισιοδοξία από το Τελ Αβίβ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2018, 16:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από πολύ έως… πάρα πολύ ικανοποιημένοι επέστρεψαν από την τουριστική έκθεση IMTM στο Τελ Αβίβ οι γιαννιώτες εκπρόσωποι φορέων, αυτοδιοικητικών και επιχειρηματικών. Στη σύνοψη των αποτελεσμάτων που έκαναν ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κώστας Βλάχος, επανέλαβαν πολλές φορές ότι το θετικό αποτέλεσμα έρχεται από τη συνεργασία και το «όλοι μαζί».

«Το περίπτερο της Ηπείρου είχε την μεγαλύτερη ζήτηση» είπε ο κ. Καχριμάνης, ενώ ο κ. Γκόλας έδωσε μια πρόσθετη διάσταση: «Αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι ως αντιδήμαρχος με το θέμα, ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι ερχόταν εύκολα κόσμος στο περίπτερό μας» τόνισε.

Ο κ. Καχριμάνης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Αλέγρα Μάτσα για τη συμβολή της στις επαφές και την παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση και πρόσθεσε ότι, από την προσέλευση, ειδικά Ισραηλιτών με γιαννιώτικη καταγωγή στο περίπτερο που ζητούσαν πληροφορίες για το σχεδιαζόμενο αεροπορικό δρομολόγιο για Γιάννενα, δημιουργήθηκε και ένα «πεδίο πειθούς» για τις αεροπορικές εταιρίες. Φυσικά, αυτές οι εξελίξεις δεν έρχονται μόνο έτσι, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ.

Πότε όμως θα έρθουν οι περιλάλητες πτήσεις; Ο κ. Γκόλας είπε ότι ακόμα και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό τον προσεχή Απρίλιο, παραμένει εφικτό μεσοπρόθεσμα. Ο περιφερειάρχης έδωσε και μια άλλη διάσταση, ότι μετά τη λύση του θέματος με τα καύσιμα, εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον ανεφοδιασμό η ΕΚΟ που μπορεί να «παρασύρει» και άλλες αεροπορικές εταιρίες που τροφοδοτεί.

Ο κ. Βλάχος από την πλευρά του τόνισε ότι έχει απόλυτη σημασία και βαρύτητα η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του. Είπε και αυτός ότι η προσπάθεια αποδίδει αποτελέσματα, και κάλεσε άπαντες «να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back