Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πτήσεις και από Ισραήλ;

Εικόνα του άρθρου Πτήσεις και από Ισραήλ;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2018, 15:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κι ενώ τα Γιάννενα περιμένουν στις 16 Φεβρουαρίου τα «εγκαίνια» της γραμμής Λάρνακα-Ιωάννινα με την κυπριακή αεροπορική εταιρία TUS, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να «πετάξει» στο αεροδρόμιο της πόλης εκφράζουν και αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Ισραήλ.

Μια τέτοια προοπτική θα έρθει να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες που καταβάλλουν ο Δήμος Ιωαννιτών, η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων για να αποτελέσει η περιοχή έναν τουριστικό προορισμό.

Τις ημέρες αυτές, πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις, η IMTM, με την Ήπειρο να δηλώνει το παρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει, αεροπορικές εταιρίες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δρομολογήσουν απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις με την πόλη των Ιωαννίνων. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί ιδιαίτερα η επίσκεψη ισραηλινών τουριστών στην Ήπειρο, και δη στο νομό Ιωαννίνων, και προφανώς τα τουριστικά γραφεία και οι εταιρίες διαβλέπουν τη δυναμική που αποκτά η περιοχή μετά την αξιοποίηση του αεροδρομίου, με πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back