Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 21-08-2019, 14:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τα διεθνή «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών, το οποίο διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου ως την 1 Σεπτεμβρίου στην πόλη Linz-Ottensheim της Αυστρίας.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη κωπηλατική διοργάνωση της χρονιάς, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθούν και τα περισσότερα εισιτήρια για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Η ελληνική εθνική αποστολή βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και σ’ αυτή περιλαμβάνονται δύο γιαννιώτες πρωταθλητές: Ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Σκιφ Ανδρών και ο Θανάσης Παλαιοπάνος που θα τρέξει με τη Δίκωπο των Ανδρών μαζί με τον Γιάννη Καλανδαρίδη. Πρόκειται για τα ίδια αγωνίσματα στα οποία ο Ντούσκος κατέκτησε το ασημένιο και ο Παλαιοπάνος το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων της Σαρασότα των ΗΠΑ. Στόχος και για τους δύο αθλητές είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.


* Φωτογραφία αρχείου

200 λέξεις απομένουν.
 • ELIZABETH WALTER
  ELIZABETH WALTER
  ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια Ένα δάνειο για την πληρωμή του χρέους σας εύκολα; Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε; Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς; Ένα δάνειο για την αγορά ενός διαμερίσματος; Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο ονείρου; Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ΕΥΡΩ / USD / POUNDS Σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής 3% Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής της οικονομικής βοήθειας προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Δίνουμε δάνειο σε εκείνους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από την άποψη του 1 έως 20 χρόνια Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης . πραγματική χρηματοδότηση . επενδυτής ακινήτων, . δάνεια κατασκευής, . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων, . στεγαστικά δάνεια . καταναλωτικα δανεια, . Δάνεια FHA, . προσωπικά δάνεια, . δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας email: lendingtreegroupinc@gmail.com email: lending-tree@outlook.com whatsapp: +1 213 419 2419 Με θερμό σκεπτικό
  200 λέξεις απομένουν.
 • Derek Douglas
  Derek Douglas
  Γειά σου, Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς και τα χρέη σας; Χρειάζεστε χρήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Έχετε κακή πιστωτική κάρτα; Έχετε απορριφθεί από την πιστωτική ένωση, τις τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς; Μη ανησυχείτε πια, γιατί είμαστε εδώ για να παρέχουμε οικονομική βοήθεια στην κρίση δανείων σας.      Προσφέρουμε δάνειο με πολύ αξιόπιστο δικαιούχο επιτόκιο 3%, πιστοποιούμε και πιστοποιούμε από την κυβέρνηση ότι χορηγεί οικονομική βοήθεια σε όσους βρίσκονται σε οικονομική κρίση. Είμαστε αξιόπιστοι, γνήσιοι και νόμιμοι δανειστές. Εάν ενδιαφέρεστε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com WhatsApp: +18582644849 Χαιρετισμοί, Ντέρεκ Ντάγκλας easyloanfirm2020@gmail.com Καλύτερη προσφορά δανείου
  200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ντοτη3