Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Μαρμαρωμένες Τρωάδες» στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Εικόνα του άρθρου «Μαρμαρωμένες Τρωάδες» στο Ρωμαϊκό Ωδείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2020, 00:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η παράσταση «Μαρμαρωμένες Τρωάδες» ανεβαίνει στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 21:00. Η παράσταση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός».

Οι «Μαρμαρωμένες Τρωάδες» είναι μία οπτικοακουστική σκηνική αφήγηση, η οποία βασίζεται σε διασκευή των Τρωάδων του Ευριπίδη σε μετάφραση Μιχάλη Κακογιάννη. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά εντός του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η παρουσίαση των Τρωάδων στηρίζεται στη χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων καθώς και τρεις ηθοποιούς (Αγλαΐα Παπά, Λουΐζα Κωστούλα, Χάρης Χαραλάμπους).  

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη. Ωστόσο, για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο πρέπει να καταβληθεί το σχετικό αντίτιμο, το οποίο ανέρχεται στα 8 ευρώ το κανονικό και στα 4 ευρώ το μειωμένο. Εισιτήριο για τον αρχαιολογικό χώρο θα διατίθεται την ημέρα της παράστασης στον αρχαιολογικό χώρο Νικόπολης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο 08:00-20:00 και στην είσοδο του Ωδείου από τις 19:00, και θα επιδεικνύεται μαζί με το δελτίο εισόδου.

Για την παρακολούθηση της παράστασης είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://digitalculture.gov.gr/2020/05/marmaromenes-troades-tou-evripidi-apo-to-idrima-michalis-kakogiannis-sto-romaiko-odio-nikopolis/

Πληροφορίες: 26820 89890.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back