ΕΛΛΑΔΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Ηλεία

Εικόνα του άρθρου Μαίνεται η φωτιά στην Ηλεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2022, 23:35
ΕΛΛΑΔΑ

Ενισχύθηκαν κι άλλο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Άγναντα του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Στο μεταξύ, ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά την διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα  ένας υπαρχιπυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς. Ο υπαρχιπυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Όσον αφορά στο μέτωπο της φωτιάς, στο σημείο επιχειρούν 115 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 36 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Το έργο των πυροσβεστικών συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης, ενώ σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Και στη Βάρδα

Στο μεταξύ μία ακόμη φωτιά, η τρίτη στην σειρά, εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή της Βάρδας.

Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3