Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Τζούφη: «Τα tablets ακόμα έρχονται»

Εικόνα του άρθρου Μ. Τζούφη: «Τα tablets ακόμα έρχονται»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2021, 16:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Μερόπη Τζούφη, αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ιωαννίνων χαρακτήρισε «φιάσκο» τη νέα αναβολή της παροχής tablets σε μαθητές και φοιτητές, σημειώνοντας ότι η μετάθεση της παροχής για τον Μάρτιο «έρχεται να διαψεύσει για τρίτη συνεχή φορά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ολοκλήρωση της διανομής πριν τα Χριστούγεννα».

Η κα Τζούφη αναφέρει και δήλωση της υπουργού Νίκης Κεραμέως ότι «τα 90.000 tablets που εξήγγειλε έχουν παραληφθεί από τους μαθητές. Παρόμοια, αρνείται εδώ και μήνες να απαντήσει στις σχετικές κοινοβουλευτικές ερωτήσεις τόσο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, όσο και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης».

Η βουλευτής Ιωαννίνων καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει στην παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού χωρίς «άλλες καθυστερήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις, σε βάρος των μαθητών, των φοιτητών και των οικογενειών τους».

Σημειώνει επίσης ότι «την ίδια στιγμή, τα σχολεία ανοιγοκλείνουν και η τηλεκπαίδευση συνεχίζεται. Όπως συνεχίζεται και το νομοθετικό ‘ντελίριο’ της κυβέρνησης, θέτοντας χιλιάδες μαθητές εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήδη από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back