ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

M. Τζούφη: «Αρνητικό αποτέλεσμα, ο αγώνας συνεχίζεται»

Εικόνα του άρθρου M. Τζούφη: «Αρνητικό αποτέλεσμα, ο αγώνας συνεχίζεται»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/06/2023, 18:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Γιάννενα, Μερόπη Τζούφη, είναι η μόνη τελικά βουλευτής του κόμματος από το νομό.

Ευχαριστεί όσους και όσες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και διαμόρφωσαν το 22,4% και ευχαριστεί «τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιους μου, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους του κόμματος στην περιοχή μας. Έδωσαν μια δύσκολη μάχη με πάθος, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και πίστη στις κοινές μας αξίες παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς».

Η κα Τζούφη σημειώνει ότι  είναι αρνητική, τόσο η απώλεια της δεύτερης έδρας, όσο και το αποτέλεσμα γενικότερα.

«Ως η μόνη εκλεγμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ιωάννινα αισθάνομαι βαριά και μεγάλη την ευθύνη απέναντι στους πολίτες» αναφέρει και τονίζει ότι «όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την επόμενη τετραετία, θα βρίσκομαι στη διάθεση όλων και μαζί με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο και τους συμπολίτες μας».

Ζητάει επίσης «να ξεκινήσουμε άμεσα τη συζήτηση, να αποτιμήσουμε τα πεπραγμένα μας, να αναθεωρήσουμε τη στρατηγική μας» και να αναληφθούν οι ευθύνες, τόσο των αποτελεσμάτων, όσο και της αντιπολίτευσης.

Καταλήγει εκτιμώντας ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη δημοκρατία και τη χώρα. Η ενίσχυση των δυνάμεων της δεξιάς, αλλά και η άνοδος της ακροδεξιάς με ευθείες φασιστικές / ναζιστικές αναφορές, επιτάσσει τη γρήγορη ανασύνταξη των δυνάμεων μας και τη διαμόρφωση μιας ριζοσπαστικής αριστερής πολιτικής ατζέντας, ικανής να δώσει προοδευτικές λύσεις και να ανακόψει τις δυνάμεις της συντήρησης και του μίσους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back