ΗΠΕΙΡΟΣ

Μ. Γκάγκα: «Βλέπουμε τις ελλείψεις»

Εικόνα του άρθρου Μ. Γκάγκα: «Βλέπουμε τις ελλείψεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2022, 11:19
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην Πρέβεζα και τη Λευκάδα βρέθηκε χτες η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στην περιοδεία που από χτες την έφερε και στα Γιάννενα.

Η κα Γκάγκα, μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου όπως και η ίδια τόνισε «τα αιτήματα είναι πολλά», πρόσθσε ότι «επιχειρείται να δοθεί προτεραιότητα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοσοκομείου».

Είπε ότι «δεν ήρθε για να δώσει υποσχέσεις» για καινούργιο νοσοκομείο και πρόσθεσε ότι «θα κοιτάξουμε όλα τα αιτήματα, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε άμεσα για το νοσοκομείο για να υπάρχει μια βελτίωση όπως ας πούμε τουαλέτες στους θαλάμους, που για μένα είναι σημαντικό το 2022.

Τόνισε δε ότι «έχουμε στο υπουργείο αιτήματα για τουλάχιστον 15 νέα νοσοκομεία. Πρέπει να τα ιεραρχήσουμε, γιατί 15 παράλληλα νέα νοσοκομεία δεν υπάρχει δυνατότητα να φτιάξουμε».

Κατέληξε τονίζοντας ότι «κάνω την επίσκεψη σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, βλέπω παντού τις ελλείψεις, θα βοηθήσουμε όλα τα νοσοκομεία, αυτό μπορώ να σας το υποσχεθώ και με ανακαινίσεις και με προσωπικό, το έχουμε ήδη κάνει και θα προχωρήσουμε με αυτό».

Η αναπληρώτρια υπουργός σήμερα θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back