Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Ελισάφ: Στον Κατσικά με δεσμεύσεις και υποψηφίους

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2019, 15:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε κατοίκους του Κατσικά μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε στο πρώην δημαρχείο Παμβώτιδας. Ο υποψήφιος δήμαρχος επανέλαβε τα περί «ακηδεμόνευτης και ανεξάρτητης παράταξης» και ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης.

 «Ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών συμβουλίων είναι σημαντικός, καθώς θα κληθούν να καταγράφουν τα προβλήματα και να βρίσκουν λύση. Για το σκοπό αυτό, τα τοπικά συμβούλια, θα διαχειρίζονται την πάγια προκαταβολή», τόνισε.

Όσον αφορά τα προβλήματα της περιοχής, ο κ. Ελισάφ μίλησε για ελλιπή φωτισμό (κυρίως στο δρόμο Κατσικά-Κουτσελιού, όπου λειτουργεί και η δομή φιλοξενίας προσφύγων) και έλλειψη αισθήματος ασφάλειας, ενώ δεσμεύτηκε για τη μετατροπή του ποδοσφαιρικού γηπέδου σε αθλητικό κέντρο, για εξωραϊσμό της κεντρικής πλατείας, για βελτίωση της παιδικής χαράς, για δημιουργία νέας σχολικής μονάδας, για αξιοποίηση του σημερινού κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου, για εξεύρεση νέου χώρου για νεκροταφείο κ.ά.

Τον κ. Ελισάφ προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Παμβώτιδας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Πήχας.

Στη συνάντηση αυτή, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε και τους υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας.

Αυτοί είναι:

Αραπισόνογλου Ηρακλής

Βίνη Νικολέτα

Καπανδρίτη Ρουμβίνη

Λισγάρα Κατερίνα

Μαρούλης Κώστας

Ρόφτσια Δέσποινα

Σόκολης Κώστας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back