ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Ελισάφ: «Προέχει να κερδίσουμε τη μάχη»

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Προέχει να κερδίσουμε τη μάχη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/03/2020, 16:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μήνυμα για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού, και από τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος μιλάει για τη νέα «μάχη» της Ελλάδας με τον «αόρατο εχθρό» του κοροναϊού.

«Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι ξέρει ν’ αγωνίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, είτε εφαρμόζοντας τα αυστηρά μέτρα για παραμονή στο σπίτι και περιορισμό των μετακινήσεων, είτε αφιερώνοντας πολλές ώρες στα νοσοκομεία, είτε εργαζόμενος για την εξυπηρέτηση των υπολοίπων. Όλοι μαζί πρέπει να βγούμε νικητές» τονίζει στο μήνυμά του.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ειδικά για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, όπως και ότι «μεριμνά για να ανακουφίσει επιχειρηματίες και επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τα μέτρα».

«Ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες που έχουν αυξημένες ανάγκες. Σήμερα όμως προέχει να κερδίσουμε τη μάχη! Με τη σκέψη σε όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εύχομαι ‘χρόνια πολλά’ και είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε στο ξέφωτο πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνουμε καλύτερο το μέλλον της πατρίδας μας» τονίζει.


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back