Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Ελισάφ: Οι δεσμεύσεις για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: Οι δεσμεύσεις για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2019, 18:59
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με δεσμεύσεις για την αναβάθμιση του ρόλου των Κοινοτήτων ολοκλήρωσε τις περιοδείες του στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε ότι η βελτίωση του οδικού δικτύου, ο επαρκής φωτισμός, η αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας, η βελτίωση των αθλητικών υποδομών, των κοινόχρηστων χώρων και των παιδικών χαρών αποτελούν βασικές προτεραιότητες και υποχρέωση ενός οργανωμένου δήμου προς τους πολίτες του.

Στις βασικές δεσμεύσεις της παράταξης, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: η αξιοποίηση του παλιού γηπέδου Δροσοχωρίου και η μετατροπή του σε πάρκο, η  αξιοποίηση των δημοτικών σχολείων στα χωριά όπου παραμένουν κλειστά, η ενίσχυση της πολιτιστικής δράσης και η αξιοποίηση των υφιστάμενων πολιτιστικών υποδομών, η δημιουργία ψυχαγωγικού πάρκου στο Κουτσελιό, η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δαφνούλα, η επίλυση προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως στο οδικό δίκτυο, από καθιζήσεις και κατολισθήσεις, και η αναβάθμιση και η βελτίωση της συγκοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back