ΗΠΕΙΡΟΣ

Λύκειο Θεσπρωτικού: Ποδοσφαιρική διάκριση για τα κορίτσια

Εικόνα του άρθρου Λύκειο Θεσπρωτικού: Ποδοσφαιρική διάκριση για τα κορίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2018, 19:00
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο φάιναλ φορ του πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων πέρασε η ομάδα κοριτσιών του Λυκείου Θεσπρωτικού.

Για την πρόκρισή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα κοριτσιών του Θεσπρωτικού νίκησε στο Λιγουριό Αργολίδας την ομάδα του Λυκείου Ναυπλίου με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε η Αγάπη-Ελπίδα Κατσάνου. Το φάιναλ φορ θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 10 και 11 Μαΐου.

Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας, ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής δίνει τα συγχαρητήριά του όχι μόνο στις μαθήτριες αλλά και στον προπονητή Απόστολο Κατσανάκη, τους γονείς και τους καθηγητές για τη στήριξη της ομάδας. «Η επιτυχία του Λυκείου Θεσπρωτικού αποδεικνύει ότι όταν το νεανικό πνεύμα συνδυάζεται με επίμονη προσπάθεια και θέληση για διάκριση, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο φάιναλ φορ» τονίζει ο δήμαρχος σε δήλωσή του.

Την ομάδα κοριτσιών του Λυκείου  Θεσπρωτικού απαρτίζουν οι αθλήτριες: Υφαντή Βαρβάρα, Κατσάνου Αγάπη-Ελπίδα, Γκέλου Μαρία, Κώτση Αφροδίτη, Δρόσου Λαμπρινή-Κυριακή, Οικονόμου Ελπίδα, Τσιάτσιου Ιουλία, Καπρέτσου Ελευθερία, Μαγκλάρα Ελπίδα, Δημολίτσα Αναστασία, Κωλέτση Αφροδίτη, Δρόσου Κλεοπάτρα.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back