Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

London calling...

Εικόνα του άρθρου London calling...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2019, 17:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις να αποτελεί τη βασική «γραμμή» της σε επίπεδο προβολής της Ηπείρου, η Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το παρών στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο. Και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η αποστολή της Περιφέρειας επέστρεψε με θετικά μηνύματα για τον τουρισμό».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στο επίκεντρο των δράσεων, βρέθηκε η «πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου», η οποία παρουσιάστηκε σε tour operators και δημοσιογράφους από τον Ευδόκιμο

Φρέγκογλου, υπεύθυνο προγραμμάτων του Σωματείου «Διάζωμα», και τη Γεωργία Κιτσάκη, project manager της πολιτιστικής διαδρομής από την «Ήπειρος Α.Ε.». Η περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Ναβρόζογλου χαιρέτησε την εκδήλωση, μεταφέροντας το μήνυμα του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη «για την Ήπειρο, ως προορισμό και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με πλούσιο πολιτιστικό και περιβαλλοντικό απόθεμα».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποίησαν συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης μαζί με την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και τον γενικό γραμματέα του οργανισμού Δημήτρη Φραγκάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back