Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λογότυπο για το Πνευματικό Κέντρο από… τα χεράκια σας

Εικόνα του άρθρου Λογότυπο για το Πνευματικό Κέντρο από… τα χεράκια σας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2017, 17:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αν είστε κάτω από 22 ή 23 ετών, έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου του Πνευματικό Κέντρου.

Η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών αποφάσισε τη διενέργεια διαγωνισμού για τη δημιουργία σήματος και λογοτύπου στην προσπάθειά της να επιδείξει μια εξωστρέφεια. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά και νέους της πόλης (μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Ιωαννιτών, καθώς και φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου).

«Επιλέξαμε τη διαδικασία αυτή να τη μοιραστούμε με τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας, ώστε το σήμα που θα επιλεγεί να αντανακλά τη δική τους φαντασία και δημιουργικότητα. Θέλουμε να κινητοποιήσουμε τα παιδιά και τους νέους της πόλης, να μας δώσουν τις ιδέες τους, αλλά και να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής σε μια διαδικασία που αφορά την πόλη μας και τον πολιτισμό της» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος Κώστας Γκόγκος. Την επιλογή θα κάνει τριμελής επιτροπή που θα ορίσει το διοικητικό συμβούλιο.

Το σήμα που θα επιλεγεί, αφού υποστεί γραφιστική επεξεργασία, ώστε να μπορεί να αποτυπωθεί σε κάθε χρήση, θα παρουσιαστεί, μαζί με τα υπόλοιπα δύο σε ειδική εκδήλωση, στην οποία θα υπάρξει και η απονομή των ετησίων υποτροφιών.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως Δευτέρα 15 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή στο pkioannina@gmail.com (ψηφιακό αρχείο σε μορφές pdf, jpg διαστάσεων A4) ή με φυσική αποτύπωση στο Πνευματικό Κέντρο (Αγ, Μαρίνας 55, 45221), σε χαρτί, καμβά, ή άλλο υλικό διαστάσεων Α4. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και την παραχώρηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών όλων των δικαιωμάτων χρήσης του σήματος με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί ότι απαιτείται για τις ανάγκες του.

Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 26510 83958 (Δημήτρης Μπάτσος).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back