Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Λιμενικό σε νέο κτίριο στην Πάργα

Εικόνα του άρθρου Λιμενικό σε νέο κτίριο στην Πάργα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2018, 23:35
ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή έγιναν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Πάργας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι «η πατρίδα πέρασε οκτώ χρόνια δύσκολα. Έγιναν κατά καιρούς προσπάθειες, δεν θέλω να μηδενίσω κανέναν. Αυτή τη στιγμή η πατρίδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Έπειτα από την πολιτική σταθερότητα, ήρθε η οικονομική σταθερότητα και σήμερα είμαστε κοντά στην έξοδο από τα μνημόνια, που μας δίχασαν», κάνοντας έτσι και λίγο «προσωπική εκτίμηση» και για το πολιτικό του παρελθόν.

Συμπλήρωσε ότι «το Λιμενικό Σώμα αναδεικνύεται  όλο και περισσότερο σε κρίσιμο και κομβικό παράγοντα για την ασφάλεια της χώρας. Και ξέρετε πολύ καλά ότι στην περίμετρο της χώρας μας μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος, όπου εμπλέκονται περιφερειακές και παγκόσμιες δυνάμεις διά αντιπροσώπων» και εκθείασε το ρόλο του στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Ο υπουργός συνέχισε την περιοδεία του με συναντήσεις με τις λιμενικές αρχές Παξών,  Ηγουμενίτσας, Σαγιάδας, Κέρκυρας, Παλαιοκαστρίτσας και Λευκίμης. Την Κυριακή ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί τις λιμενικές αρχές Λευκάδας, Μεγανησίου και Νυδρίου, ενώ τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με τελευταίο σταθμό το Αγρίνιο.








                 Πολιτικά Γραφεία:

Λ. Ειρήνης 27, 48100 Πρέβεζα, Τηλ: 2682061585

Βουλής 4, 10562 Αθήνα Τηλ: 2103706259, Φαξ: 2103706059




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back