ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λαϊκή Συσπείρωση για πάρκο τεχνολογίας: «Κακοπαιγμένο σίριαλ»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση για πάρκο τεχνολογίας: «Κακοπαιγμένο σίριαλ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2024, 16:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για «κακοπαιγμένο σίριαλ» κάνει λόγο η περιφερειακή παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» σχολιάζοντας την υπόθεση της σύμβασης παραχώρησης του πάρκου «υψηλής τεχνολογίας και έρευνας».

«Η περιφερειακή αρχή Καχριμάνη αποδεικνύει και κάτι ακόμα πέραν της αντιλαϊκής της κατεύθυνσης, μετά από αυτήν την εξέλιξη: Ότι αποτελεί μετριότατο διαχειριστή της πολιτικής που της ανέθεσαν κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι. Αυτό πρέπει να δώσει κουράγιο σε όσους έχουν καταλάβει ότι πάνε τις ζωές μας στα βράχια. Ούτε τόσο ικανοί είναι, ούτε ανίκητοι είναι. Τώρα είναι η ώρα να γιγαντωθεί το ρεύμα αμφισβήτησης αυτής της κοινής πολιτικής, περιφερειακής αρχής και υποψήφιων ‘χαλίφηδων’ στο Περιφερειακό Συμβούλιο…» αναφέρει σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων. Υπενθυμίζει δε την πρότασή της να γίνουν φοιτητικές εστίες αντί του πάρκου τεχνολογίας.

Στο στόχαστρό της εκτός από την περιφερειακή αρχή και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης: «Είναι χαρακτηριστική του κοινού πολιτικού άγχους με τον κ. Καχριμάνη, η ακαριαία αντίδραση των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΦΩτος, αντίδραση ‘χαλίφη που θέλει μόνο να πάρει τη θέση του χαλίφη’, όταν οι ίδιες παρατάξεις δεν έχουν πει μισή κουβέντα για την απένταξη του ΤΕΠ ΠΓΝΙ... Τώρα μάλιστα οι παρατάξεις αυτές σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι εάν ήταν αυτές στη θέση της περιφερειακής αρχής η Ήπειρος θα κατέγραφε τάχα χρυσές σελίδες ανάπτυξης για όλους. Διαφωνούν μόνο στον τρόπο. Όχι στον στόχο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back