ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Εξακολουθεί να μην απαντά η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση: «Εξακολουθεί να μην απαντά η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2020, 15:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων, Όλυ Τσουμάνη, επισημαίνει ότι η παράταξη ζήτησε από τη δημοτική αρχή να αναβάλλει το τελευταίο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο και να το κάνει δια ζώσης, σε μεγαλύτερο χώρο ή έστω με τηλεδιάσκεψη.

Αναφέρει ότι το συμβούλιο δεν περιλάμβανε κανένα κατεπείγον θέμα και ακόμα και το θέμα της επιδότησης του φοιτητικού εισιτηρίου «δημιουργεί την εντύπωση του κατεπείγοντος και ότι σχετίζεται με την πανδημία, ενώ αποτελεί απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής που αποσπάστηκε κάτω από την πίεση των αγώνων των φοιτητών, και θα έπρεπε τουλάχιστον να αφορά ένα ακαδημαϊκό έτος και όχι την περίοδο που πρότεινε αρχικά, αφού το μισό διάστημα από την προτεινόμενη σύμβαση το Πανεπιστήμιο θα είναι κλειστό».

Επίσης, η Λαϊκή Συσπείρωση «ελέγχει» τη δημοτική αρχή λέγοντας ότι «εξακολουθεί να μην απαντά και να μην φέρνει για συζήτηση ζητήματα όπως η κλοπή νερού στην περιοχή Αγ. Μαρίνας - Κρανούλας από μεγαλοεπιχειρηματία» και ότι «συνειδητά καλλιεργεί τη συναίνεση και την αποδοχή της αστικής πολιτικής ως μονοδρόμου» σε θέματα όπως οι σχολικές καθαρίστριες κ.α.

«Ταυτόχρονα πεισματικά αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για τον κλάδο των μικρών επαγγελματιών επισιτισμού-  τουρισμού και τους εργαζόμενους σε αυτόν αλλά συγκροτεί παραεπιτροπές για τη στήριξη του μεγάλου ξενοδοχειακού κεφαλαίου» υπογραμμίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back