ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λ. Νάτσης: Από την Πυροσβεστική στην Πινακοθήκη

Εικόνα του άρθρου Λ. Νάτσης: Από την Πυροσβεστική στην Πινακοθήκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 21:11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τη Δημοτική Πινακοθήκη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Όμηρος Χαρίσης, Χρήστος Καλαμπόκης, Αλέξανδρος Νάστος, Νίκος Κουσινίδης και Στέφανος Καραμούτσιος.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο διοικητής και οι άνδρες του Σώματος συζήτησαν με τον κ. Νάτση τους πιο πρόσφορους τρόπους συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου, ειδικά τώρα που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος. Στο Επιμελητήριο, ο πρόεδρος (και παράλληλα υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου) δήλωσε ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου προς όφελος της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Ο κ. Νάτσης ανέφερε ότι θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και τη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον επιχειρηματικό τομέα.

Τελευταίος σταθμός η Δημοτική Πινακοθήκη, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος συζήτησε με τη διευθύντρια τα προβλήματα που έχουν σχέση με το κτίριο όπου στεγάζεται η πινακοθήκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3