ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κυνήγι θησαυρού στο ιστορικό κέντρο

Εικόνα του άρθρου Κυνήγι θησαυρού στο ιστορικό κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2018, 22:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την παγκόσμια ημέρα κουκλοθέατρου θα γιορτάσουν και φέτος τα Γιάννενα, από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Antrala Puppet Theater σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου Ιωαννίνων και το Θέατρο «Έκφραση». Το τριήμερο εκείνο θα γίνουν διάφορες παραστάσεις και δρώμενα, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Προς το παρόν, λεπτομέρειες έχουν ανακοινωθεί για το κυνήγι θησαυρού με τίτλο «Ταξιδεύοντας με τη χρωμομηχανή» το οποίο θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 12:30, στο ιστορικό κέντρο. Και μια περιγραφή για το κυνήγι αυτό: Η μικρή Κυβέλη ανακαλύπτει μια χρονομηχανή στη σοφίτα της γιαγιάς της. Και τότε αρχίζουν όλα. Τι συμβαίνει όταν μια κατσαρόλα, ένα παπούτσι, ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια, ένα μαχαίρι, παγιδεύονται μέσα σε ένα ταξίδι χρόνου και χρωμάτων;

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12:15 το μεσημέρι στην οδό Ανεξαρτησίας, στην παλιά Εθνική Τράπεζα. Το κυνήγι του θησαυρού αφορά παιδιά από 6 έως 12 ετών, και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Τηλ: 6958760424.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back