Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κυκλικός κόμβος αντί φαναριών στο Βελισσάριο

Εικόνα του άρθρου Κυκλικός κόμβος αντί φαναριών στο Βελισσάριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2016, 00:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη διασταύρωση του στρατοπέδου Βελισσαρίου με την οδό Πανεπιστημίου, συζητιέται εδώ και πάνω από δεκαετία το σχέδιο για κυκλικό κόμβο, αντί των φαναριών που υπάρχουν σήμερα. Τελικά φαίνεται ότι τώρα, το ΓΕΣ θα παραχωρήσει τα 9 στρέμματα που απαιτούνται για να φτιαχτεί ο κόμβος. Τους όρους της παραχώρησης χρήσης της έκτασης αποδέχτηκε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο.  Η κατασκευή του κόμβου προβλέπεται στη μελέτη ανακατασκευής του δρόμου προς το πανεπιστήμιο.

Σε άλλα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση, προωθείται το έργο αποχέτευσης ακαθάρτων Ανθότοπου-Κολομοδιων δήμου Νικ. Σκουφά, προϋπολογισμού 1.160.588,41 ευρώ. Το υποέργο εντάσσεται στην πράξη «Έργα συλλογής και μεταφοράς λυμάτων οικισμών του πρώην δήμων Αμβρακικού και Άραχθου της Περιφέρειας Ηπείρου»

Τέλος, η Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Ιωαννίνων που στεγάζεται στο διοικητήριο της Περιφέρειας, ανακοινώνει την αναστολή των εργασιών της από 25 Ιουλίου μέχρι 25 Αυγούστου, λόγω της θερινής άδειας των μελών της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back