Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κωπηλασία: τι έγινε το σαββατοκύριακο

Εικόνα του άρθρου Κωπηλασία: τι έγινε το σαββατοκύριακο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2022, 22:03
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Το σαββατοκύριακο που πέρασε, η Χριστίνα Παπαϊωάννου και η Δήμητρα Παπαϊωάννου κατέλαβαν την 5η θέση στην τετράκωπο άνευ Γυναικών στο Χάζεβινκελ του Βελγίου, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23. Στην ίδια διοργάνωση ο Παύλος Φαϊτάς κατέλαβε την 6η θέση στο διπλό σκιφ Ανδρών.

Άλλοι αθλητές-τριες του ΝΟΙ πήραν μέρος στην  14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στην Κέρκυρα.

Εκεί, χρυσά μετάλλια πήρε το διπλό σκιφ Αρχαρίων με τους Ιάσωνα Μουσελίμη και Χρήστο Καραγιάννη, καθώς και η Σύλβια Γιουγλή στο σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων ηλικίας 12 ετών.


Την τρίτη θέση στο τετραπλό σκιφ Αρχαρίων Παίδων έλαβαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Τζοβάρας, Βασίλης Τάσσης και Νικόλαος Μπάσιος.

Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων την 5η θέση κατέλαβαν οι Όλγα Τζαβίδη και Βάλια Κάσκαρη στον τελικό του αγωνίσματος και την 1η θέση οι Μαριά Κωσταγυιού και Πολυξένη Λάππα στο μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Στο Σκιφ Αρχαρίων Παίδων την 3η θέση έλαβε ο Χρήστος Διάφας στον μικρό τελικό του αγωνίσματος και στο Σκιφ Παίδων ηλικίας 12 ετών  την 1η θέση έλαβε ο Χρήστος Σακκάς στο μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Δημήτρη Ντάρα και Ερμή Λαγό, κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος ενώ στο Τετραπλό σκιφ Αρχαρίων το δεύτερο πλήρωμα με τους Ορέστη Πίσπα, Γιώργο Χατζηγιαννάκη, Μιχαήλ Μπασιάκο και Νικόλαο Μπάσιο κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Τέλος, στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων την 4η θέση  κατέλαβε η Ιωάννα Παπαϊωάννου στο μικρό τελικό του αγωνίσματος. Παράλληλα οι Ζωή Ντούλια και Χριστόφορος Παπαγεωργίου αγωνίστηκαν, αλλά λόγω ανατροπής του σκάφους τους και βάση κανονισμών δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την προσπάθεια.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back