Oikonomou pisoi

Κων. Δαρδαμάνης: «Με ευθύνη και αισιοδοξία»

Εικόνα του άρθρου Κων. Δαρδαμάνης: «Με ευθύνη και αισιοδοξία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2019, 20:38

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, προχώρησε και ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, ο οποίος είναι και ο νεότερος του ψηφοδελτίου. Η υποψηφιότητα του κ. Δαρδαμάνη προέρχεται μέσα από το μητρώο στελεχών της ΝΔ. 

«Η επιλογή μου από το κόμμα, ως υποψήφιου βουλευτή για το νομό Ιωαννίνων, τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, με γεμίζει με ευθύνη και αισιοδοξία: ευθύνη γιατί επελέγην να μεταδώσω το μήνυμα της μεγάλης μας παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της και επόμενου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και αισιοδοξία, γιατί οι εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας» αναφέρει. Ο κ. Δαρδαμάνης επικαλείται όχι μόνο την υποχρέωση που νιώθει έναντι της γενιάς του («για να μη φύγουν άλλοι συνομήλικοί μου στο εξωτερικό» όπως σημειώνει) αλλά και τη δέσμευσή του «να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε» («όντας πατέρας» πια, όπως προσθέτει).

ΣΧΟΛΙΑ
Erakleitus
Με συγχωρείς φίλε μου, αλλά δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς έχεις προσφέρει μέχρι σήμερα στην πολιτική (γενικότερα) ή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (ειδικότερα) για να αξιώνεις την βουλευτική ιδιότητα.-
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back