Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Το κουδουνάκι» από τον «Βυσσινόκηπο»

Εικόνα του άρθρου «Το κουδουνάκι» από τον «Βυσσινόκηπο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2022, 18:24
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη μουσική παράσταση θεάτρου κούκλας «Το κουδουνάκι» ανεβάζει το εργαστήρι τέχνης και εκπαίδευσης «Βυσσινόκηπος» στις 18, 25 και 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στον εκθεσιακό χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής».

Η υπόθεση: Ένα παιδί βγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας το μικρό του κουδουνάκι. Στο κλαδί ενός δέντρου κρεμά το κουδουνάκι του και κάτω από τη σκιά του ξαπλώνει για κοιμηθεί. Το δέντρο μεγαλώνει και όταν το παιδί ξυπνά δεν μπορεί πια να πάρει πίσω το κουδουνάκι του…

Αυτή την περίοδο παίζεται η χριστουγεννιάτικη διασκευή της ιστορίας, όπως σημειώνεται. Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση, διάρκειας 50’, με ζωντανή μουσική.

Στην παράσταση παίζουν επτά θεατρικές κούκλες (άμεσου χειρισμού και γαντόκουκλες). Η παράσταση είναι για μικρούς και μεγάλους.

Τη διασκευή του παραμυθιού και τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Εβίτα Αγγέλη. Επιμέλεια κειμένου η Γιάννα Νότη, μουσική σύνθεση και επιμέλεια ο Βαγγέλης Πεπόνης, σκηνικά: Χρήστος Κολιός, Μάλα Αργυροπούλου, Εβίτα Αγγέλη.

Είσοδος 7 ευρώ. Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Βυσσινόκηπος, Viva.gr. Κρατήσεις 6977238367.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back