ΕΚΛΟΓΕΣ

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» πήγε Παραμυθιά

Εικόνα του άρθρου Το «Κοινό των Ηπειρωτών» πήγε Παραμυθιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2023, 01:26
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Παραμυθιά βρέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Στέφο.

Η αντιπροσωπεία μίλησε με κατοίκους «για περισσότερο από πέντε ώρες», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο παζάρι και στον εμπορικό δρόμο της πόλης.

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η επίσκεψη αυτή ήταν «με θετικό πρόσημο». «Οι κάτοικοι ζήτησαν να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των υποδομών, στην αντιμετώπιση της ερημοποίησης της ευρύτερης περιοχής, στον  ουσιαστικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού  και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και αυτά του ΤΟΕΒ που βασανίζουν εκατοντάδες καλλιεργητές» επισημαίνεται.

Ο κ. Στέφος συνοδευόταν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο νομό Αριστείδη Κάλλο, Παναγιώτη Λαγό, Ανδρέα Μπάμπα, Ιφιγένεια Μυλωνά-Σκεύη, Αγγελική Προβιδάκη και Αλέξανδρο Χρήστου και τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σακαρέλη.

Παρόντες ήταν επίσης η υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Άννα Στεργίου, το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου, ο συντονιστής  της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΕ Ηλίας Φωτίου και ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back