Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κοινό των Ηπειρωτών: «Κομματική φιέστα η επίσκεψη Βορίδη»

Εικόνα του άρθρου Κοινό των Ηπειρωτών: «Κομματική φιέστα η επίσκεψη Βορίδη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2022, 01:35
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή την Άρτα, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και δημάρχους, στο Δημαρχείο της πόλης.

Η επίσκεψη Βορίδη δεν ανακοινώθηκε ποτέ από το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά από τον Δήμο Αρταίων, με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη να έχει απευθύνει τη σχετική πρόσκληση στον υπουργό.

Ποτέ επίσης δεν έγινε καμία ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών για τα «μετά» της σύσκεψης.

Η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα, με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει την εν λόγω επίσκεψη του κ. Βορίδη στην Άρτα «κομματική φιέστα».

Kατηγορεί τον υπουργό ότι δεν έδωσε καμία απάντηση για την υποχρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης, για τη μη υλοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και έργων στην ορεινή Άρτα, όπως το χιονοδρομικό πάρκο των Θεοδωριάνων και ο δρόμος Άρτα-Ευρυτανία, που δεν πραγματοποιούνται. «Στην ορεινή Άρτα, τα έργα σταμάτησαν» επισημαίνει και αναρωτιέται επιπλέον με σαρκαστικό τρόπο γιατί ο κ. Βορίδης δεν επισκέφθηκε τον δρόμο «Ιωάννινα-Κακαβιά» ή την παράκαμψη Άρτας, ή τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων για να διαπιστώσει «την ‘άριστη συνεργασία’ του περιφερειάρχη και των δημάρχων της Ηπείρου στη διαχείριση των απορριμμάτων και την πολιτική προστίμων…».

«Αντί να απαντήσει στα μεγάλα ζητήματα […], θυμήθηκε, μετά από τρία χρόνια, τους διορισμένους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, που θα λύσουν όλα τα προβλήματα κακοδιοίκησης!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το «Κοινό των Ηπειρωτών» καταλήγει λέγοντας: «Όσο κι αν προσπαθήσετε κ. Βορίδη, δεν θα καταφέρετε να πείσετε την κοινωνία. Ακόμη κι αν δώσετε παράταση στους αυτοδιοικητικούς φίλους σας (σ.σ. αναφορά στα σενάρια περί μετάθεσης του χρόνου των αυτοδιοικητικών εκλοιγών), στις εκλογές του 2023 θα πάρετε ηχηρή απάντηση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3