ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κοινο των Ηπειρωτών: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Εικόνα του άρθρου Κοινο των Ηπειρωτών: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2023, 11:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Κοινό των Ηπειρωτών είχε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στις περιφερειακές εκλογές, μειωμένο και από ήδη πενιχρό, για αξιωματική αντιπολίτευση, του 2019.

Στην πολιτική του εκτίμηση, ο επικεφαλής Γιάννης Στέφος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια και στήριξαν την προσπάθεια.

Αναφέρει δε ότι «είχαμε στη διάθεσή μας πολύ λίγο χρόνο για να φτάσουμε το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας στους πολίτες της Ηπείρου, αλλά -παρά τις δυσκολίες-  καταφέραμε να καταγράψουμε ένα ποσοστό που δεν μας ικανοποιεί μεν αλλά ,λαμβάνοντας υπόψη  τα πανελλαδικά αποτελέσματα , μας επιτρέπει να πούμε ότι ο αγώνας μας δεν πήγε χαμένος».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «θα δώσουμε τον αγώνα της εκπροσώπησης μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, πασχίζοντας αυτά που υποσχεθήκαμε: δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου, διαφάνεια στις αποφάσεις, κριτική  και επαγρύπνηση» και ότι η παράταξη «θα συνεχίσει το έργο της  και μέσα στην κοινωνία με όλους τους υποψηφίους της, χτίζοντας τη συνέχεια στην αυτοδιοικητική μας παρουσία».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back