ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κλειστό το κέντρο «Λιθαρίτσια»

Εικόνα του άρθρου Κλειστό το κέντρο «Λιθαρίτσια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2016, 22:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κλειστό είναι πια το κέντρο «Λιθαρίτσια» μετά την έξωση που έκανε η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών (ΕΗΜ) στην οικογένεια Κιτσόπουλου, η οποία διαχειριζόταν επί 40 χρόνια τον χώρο.

Η… έξοδος της οικογένειας Κιτσόπουλου συνοδεύτηκε από ανακοίνωση-καταγγελία κατά της ΕΗΜ, την οποία κατηγορεί ότι «λειτούργησε σαν απρόσωπη πολυεθνική». Σύμφωνα με την καταγγελία, η ΕΗΜ προχώρησε στην κίνηση αυτή λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των ενοικίων, «παρότι υπήρχε δέσμευση εγγράφως για ολική εξόφληση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου».

«Το άδοξο τέλος για μερικά καθυστερούμενα ενοίκια, αφήνει χωρίς δουλειά πάνω από δέκα οικογένειες, σε μία εποχή όπου και το ένα μεροκάματο έχει γίνει δυσεύρετο. Συνάμα ακυρώνει δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί τόσο για το διάστημα των εορτών αλλά και για τους πρώτους μήνες του νέου έτους, όπου πραγματοποιούνται οι κοπές πίτας και οι αποκριάτικοι χοροί» αναφέρει. Τέλος, η οικογένεια Κιτσόπουλου εκφράζει την πρόθεσή της να διεκδικήσει από την ΕΗΜ δύο εκατομμύρια ευρώ, όσα επένδυσε, όπως επισημαίνει, όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο για τη βελτίωση των υποδομών και των δικτύων αλλά και τις ανακαινίσεις. 

Αν και η ΕΗΜ δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής ανακοίνωση, το σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσει σε δημοπρασία για την εκμίσθωση του χώρου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back