Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γιατί έκλεισε η πίστα στην Κιάφα

Εικόνα του άρθρου Γιατί έκλεισε η πίστα στην Κιάφα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2020, 23:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ποδηλατική πίστα στην Κιάφα, άνοιξε πριν από δύο περίπου χρόνια. Είναι μια πίστα pump track (μια εκδοχή του skatepark για BMX ποδήλατα) και ταυτόχρονα, το δώρο του διαγωνισμού Teen City Vibe που έκανε η Fanta.

Τα Γιάννενα είχαν κερδίσει το διαγωνισμό με ένα βίντεο που έφτιαξαν τρεις μαθητές Λυκείου: η Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Τάσος και ο Αποστόλης Ντότης. Τους μαθητές, τους είχε τιμήσει ο τότε δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας με την απονομή του μεταλλίου της πόλης.

Η πίστα όμως, είναι κλειστή εδώ και μερικές μέρες, καθώς, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Αριστείδη Παππά, δεν έχει άδεια. Προ ημερών, συνέβη και περιστατικό τραυματισμού στην πίστα, που στάθηκε αφορμή για να περιφραχθεί και να τοποθετηθεί περίφραξη από τον Δήμο.

Επίσης, από την αρχή της λειτουργίας της δεν έγινε κάποια παρέμβαση συντήρησης και διαμόρφωσης του χώρου.

Η εξέλιξη αυτή, έχει προκαλέσει την κίνηση συγκέντρωσης υπογραφών από πολίτες που θέλουν να ανοίξει, με όλες τις προδιαγραφές η πίστα.  Επίσης, έχουν καταγραφεί πολλές αντιδράσεις για τους χειρισμούς, τόσο της προηγούμενης, όσο και της νυν δημοτικής αρχής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Κρίμα για τέτοια έργα ... που τελικά ΔΕΝ κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ στον Δήμο ,να μην "δουλεύουν" ...και να μην στηρίζονται απο τους πολίτες ! ΕΜΕΙΣ σαν ΕΛ.Π.ΠΙ. υπογράφουμε και στηρίζουμε τα ΠΑΙΔΙΑ!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back