ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ΚΚΕ πήγε στον εισαγγελέα για τον Γράμμο

Εικόνα του άρθρου Το ΚΚΕ πήγε στον εισαγγελέα για τον Γράμμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2024, 16:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ήταν στις 10 το πρωί, σήμερα 15 Οκτωβρίου, όταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, από το βήμα της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, υπογράμμιζε με ένταση ότι «στον Γράμμο όλα είναι νόμιμα» και προειδοποιούσε ότι «όποιος επιχειρήσει να κάνει οτιδήποτε, θα πάω στον εισαγγελέα».

Σήμερα πάντως κάποιος έκανε κάτι. Κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Νίκο Έξαρχο, βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, τον Γιώργο Πρέντζα, περιφερειακό σύμβουλο Ηπείρου, και την Όλυ Τσουμάνη, δημοτική σύμβουλο Ιωαννίνων, έκανε παρέμβαση στην Εισαγγελία Ιωαννίνων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τρεις τους κατέθεσαν έγγραφα και φωτογραφίες και ζήτησαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας για να σταματήσουν οι εργασίες στην κορυφογραμμή του Γράμμου.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται και ένα σχόλιο εκ μέρους της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Πρέντζα για την αναβολή του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 17 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρεται, η αναβολή γίνεται για να μην αντιμετωπίσει η περιφερειακή αρχή «τις αντιδράσεις όλων των φορέων που εναντιώνονται στην καταστροφή του Γράμμου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back