Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΚΕ Ιωαννίνων: «Αστυνομικός δήλωνε μέλος της Χρυσής Αυγής»

Εικόνα του άρθρου ΚΚΕ Ιωαννίνων: «Αστυνομικός δήλωνε μέλος της Χρυσής Αυγής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2020, 22:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η τοπική οργάνωση Ιωαννίνων του Κ.Κ.Ε καταδικάζει την αστυνομία για τη δράση της σήμερα.

«Καταγγέλλουμε πως την ώρα των συλλήψεων, παρών ήταν αστυνομικός, που ευθαρσώς δήλωσε μέλος της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, εκτοξεύοντας απειλές προς τους συλληφθέντες. Παρ'ολες τις απαιτήσεις των προσαχθέντων, να δοθεί άμεσα το όνομα του, καθομολογία του , εγκληματία Χρυσαυγίτη αστυνομικού, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Η ευθύνη βαραίνει την ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Ιωαννίνων, αν καλύψει την παρουσία του ναζιστή αστυνομικού» τονίζει το κόμμα στην καταγγελία του.

Σημειώνει επίσης ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο. «Αυτό φαίνεται να ενόχλησε το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς καταστολής που απρόκλητα επιτέθηκαν στην  συγκέντρωση που καλούσαν το Εργατικό Κέντρο, δεκάδες σωματεία και οργανώσεις, ξυλοκοπώντας αδιακρίτως με στόχο να διαλύσουν τον συγκεντρωμένο κόσμο».

Το ΚΚΕ αναφέρει ότι τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν τραυματίες και προσήχθησαν δεκάδες, ανάμεσά τους και μια ανήλικη μαθήτρια.

Επίσης, καταγγέλλει ότι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν σε ένα χώρο «που δεν ξεπερνούσε τα 10 τ.μ.» και ότι «το παραμύθι της κυβερνητικής προπαγάνδας, πως δήθεν η απαγόρευση έγινε για λογούς προστασίας της δημόσιας υγείας, κατέρρευσε με πάταγο από τους ίδιους»

«Σήμερα, η Κυβέρνηση της Ν.Δ, το αστικό κράτος έδειξαν για ακόμα μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Επιλέγουν το μαστίγιο ενάντια σε έναν λαό που διεκδικεί την Υγεία, ζωή με δικαιώματα, απεγκλωβισμό από την δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ. Πήραν την απάντηση που τους αρμόζει από τον λαό. Κανένας νόμος δε θα υλοποιηθεί όσο ο λαός μπαίνει μπροστά και διεκδικεί» καταλήγει, δίνοντας ραντεβού για την απεργία της 26ης Νοεμβρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Kon
Ego eimai i aniliki pou xosane simera mesa me epiasan mazi me ales dio kopeles kai mas eixan perikiklosi mpatsi kai asfalites mazi xoris na mas poune ton logo eno zitisame eksigisis kai sto telos otan mas afisan na figoume me perasan gia fititria kai girnao kai leo ston dioikiti oti eimai 14 kai i amadisi tou ti doulia exeis ekso kai mprosta se peripou 40 mpatsous i apadisi mou itan esis me pirate kai me xosate mesa eno eimai 14 opote den exeis dikeoma gia eksigisis
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back