Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κινητοποιήσεις στα ΚΕΠ

Εικόνα του άρθρου Κινητοποιήσεις στα ΚΕΠ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2020, 16:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ είναι σε απεργιακές κινητοποιήσεις και ότι στηρίζει τα αιτήματά τους. 

Σύμφωνα με την παράταξη, οι εργαζόμενοι απέχουν από καθήκοντα άλλων κλάδων και καθήκοντα εξυπηρέτησης πολιτών μέσω του Προγράμματος MyKepLive, για όλους τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, καθώς και από καθήκοντα της διαδικασίας χορήγησης βεβαίωσης περί αυτοπρόσωπης εμφάνισης σε κατέχοντες δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία σε ισχύ.

«Προκαλεί τους εργαζόμενους των ΚΕΠ η κυβέρνηση, όταν τους αποκαλεί τεμπέληδες. Ισχυρισμός απαξιωτικός και υβριστικός, σε μια κατηγορία εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών, που δουλεύουν πρωί και απόγευμα και έξι μέρες την εβδομάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη. 

«Η προσπάθεια μετατροπής των εργαζομένων σε πολυεργαλεία, είναι πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης και οι απαξιωτική χαρακτηρισμοί που πληθαίνουν τώρα τελευταία έχουν στόχο να υποδαυλίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, να απαξιώσουν τις υπηρεσίες και να μπάσουν τους ιδιώτες», καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back