ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΔΑΠ από την «Αποστολή» και τη Μητρόπολη

Εικόνα του άρθρου ΚΔΑΠ από την «Αποστολή» και τη Μητρόπολη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2017, 17:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσει στα Γιάννενα η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων. Είναι δε το πρώτο ΚΔΑΠ της «Αποστολής» εκτός Αττικής.

Η δομή αυτή θα φιλοξενείται σε κτίριο που ανήκει στο θρησκευτικό σωματείο «Πνευματικός Φάρος», κοντά στο Γηροκομείο. Η Μητρόπολη Ιωαννίνων είχε έρθει σε συμφωνία με το σωματείο εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Το ΚΔΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα  ανοίξει τις πύλες του στις 11 Σεπτεμβρίου και θα μπορεί να υποδεχτεί παιδιά δημοτικού, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να εγγράψουν το παιδί τους μέχρι 1 Σεπτεμβρίου στο γραφείο της «Αποστολής» στα Γιάννενα (Πατριάρχου Ιωακείμ Γ’ 10, τηλ. 6972866936 & 6974146519). Στο ΚΔΑΠ μπορούν να ενταχθούν και παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν εξασφαλίσει δελτίο voucher μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Σταμάτη ευτυχία
Καλημέρα σας και καλή ακαδημαϊκή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θέση εργασίας για νηπιαγωγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back