ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Μ. Ελισάφ

Εικόνα του άρθρου Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Μ. Ελισάφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2019, 20:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ψηφοδέλτιό της κατάθεσε η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Κυριακής, με τον τελετουργικό, πλέον, τρόπο.

Ο επικεφαλής Μωυσής Ελισάφ και σύμβουλοι της παράταξης κατέθεσαν τις υποψηφιότητες και κατόπιν, ο εκπρόσωπος της παράταξης Μιχάλης Ράπτης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η παράταξή μας, ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αποτελεί μία δύναμη προόδου που θέλει και μπορεί να οδηγήσει τα Γιάννενα μπροστά. Να βάλει τέλος στη μιζέρια, να αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών και να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στην πόλη να ανακτήσει τον ιστορικό της ρόλο και να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη περιοχή των νοτιοδυτικών Βαλκανίων».

Ιδιαίτερη αναφορά είχε στον επικεφαλής, λέγοντας ότι όλα τα παραπάνω τα «εγγυάται ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, το εγγυώνται οι δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμπορεύονται μαζί του, οι υποψήφιοι των κοινοτήτων σε όλο το εύρος του δήμου. Και κυρίως οι πολίτες που συστρατεύονται μαζί μας και γίνονται κάθε μέρα και περισσότεροι»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back