Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Καταρρέει το success story της δημοτικής αρχής»

Εικόνα του άρθρου «Καταρρέει το success story της δημοτικής αρχής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2019, 20:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην πολύ… ενθουσιώδη της ανακοίνωση η παράταξη Γιάννενα Τώρα, περιγράφει την επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Άρη Μπαρτζώκα και των μελών της παράταξης σε Κατσικά και Αμπελόκηπους  ως «εντυπωσιακή».

Σύμφωνα με την παράταξη, στον Κατσικά διαπιστώθηκε η «παντελής εγκατάλειψη της περιοχής από τη δημοτική αρχή, η απουσία σύνδεσης υποδομών αποχέτευσης, με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση της λίμνης».

Επίσης, επισημαίνει ότι «η δημοτική αρχή αρκείται μόνο στο να εξαγγέλει κάθε χρόνο την ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, έργο το οποίο φυσικά ποτέ δεν προχωρά».

Στους Αμπελόκηπους, το κλιμάκιο πήγε την περασμένη Κυριακή και όπως τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας «το περιβόητο succes story του ‘Πρώτου Δήμου’ καταρρέει σαν χάρτινος πύργος όταν κάποιος κάνει μια απλή βόλτα στην πόλη και τις συνοικίες».

Συμπλήρωσε δε ότι «η υποδοχή που είχαμε από τους δημότες, σήμερα εδώ στους Αμπελόκηπους, αλλά και χθες στον Κατσικά, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η πόλη και ο Δήμος μας θα αλλάξουν σελίδα».

Στην επίσκεψη στους Αμπελόκηπους συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Πάνου, Β. Βασιλείου, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Ε. Ζιώγα, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Ε. Μακρή, Τ. Μιχαηλίδης, Ε. Μπετούνη, Δ. Σκούρτης, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Η. Χούσος και ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας, ενώ σε αυτή στον Κατσικα οι: Δ. Πάνου, Χ. Αναγνωστόπουλος, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Τ. Μιχαηλίδης, Ε. Μπετούνη, Δ. Σκούρτης και Ρ. Τσέλιου-Σίμου.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back