Καταγγελίες του ΜΛ ΚΚΕ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2020, 00:25

Το ΜΛ ΚΚΕ Ιωαννίνων καταγγέλλει ότι Μ. Πέμπτη πρωί, κατά τη διάρκεια παρέμβασης στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, αστυνομικοί της Ασφάλειας σταμάτησε τα στελέχη του και «προχώρησαν σε εξακρίβωση των στοιχείων των συντρόφων, λέγοντας τους ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Στο τέλος, μάλιστα, οι αστυνομικοί απαίτησαν να μη συνεχιστεί η παρέμβαση».

Το ΜΛ ΚΚΕ αναφέρει ότι η κυβέρνηση, «για να περάσει η πολιτική της που έχει αφήσει απροστάτευτους χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας» θέλει να «εκφοβίσει όποιον... ‘παράνομο’ σηκώνει κεφάλι. Αυτό το είδαμε την προηγούμενη περίοδο, όταν στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών στις 7 Απρίλη έστειλε την αστυνομία στις συγκεντρώσεις των κατά τα άλλα ‘ηρώων’ υγειονομικών, με αποκορύφωμα τον Ευαγγελισμό που προσπάθησαν να σταματήσουν τη συγκέντρωση».

Το ΜΛ ΚΚΕ καταγγέλλει το γεγονός και συνολικά «κάθε παρεμπόδιση στην πολιτική και συνδικαλιστική δράση των συνδικάτων και των αριστερών οργανώσεων, είτε με τη μορφή των ‘εξακριβώσεων στοιχείων’, είτε με την μορφή των προστίμων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back