ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καταγγελίες για υπερ…συγκατοίκηση στον Δήμο

Εικόνα του άρθρου Καταγγελίες για υπερ…συγκατοίκηση στον Δήμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2020, 16:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενότητα-Συσπείρωση του συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ Ιωαννίνων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της τη δημοτική αρχή, ότι ενώ σε συνάντηση του συλλόγου με το δήμαρχο Ιωαννίνων, ο τελευταίος «συμφώνησε για την ανάγκη εύρεσης χώρων για μετεγκατάσταση υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» και «ζήτησε μάλιστα από τις υπηρεσίες να κινητοποιηθούν άμεσα», τέσσερις μέρες μετά «ενοποίησε δύο γραφεία σε ένα».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της παράταξης, στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης αντιδήμαρχοι και ο γενικός γραμματέας του Δήμου και θέμα ήταν η υγιεινή κι ασφάλεια στους χώρους εργασίας, η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη εύρεσης χώρων εργασίας για τις υπηρεσίες που στεγάζονται σε γραφεία κοινά.

«Άρον - άρον διορίζουν Γενική Διευθύντρια, μετακινούν προσωπικό στο Μπιζάνι, χωρίς αντικείμενο. Την ίδια ώρα, ενώ έχουμε έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας, εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν τη δημοτική αρχή να πιέζει για μετάταξη εργαζόμενου, από την καθαριότητα σε επιστάτη - επόπτη, ενώ όπως λένε οι ίδιοι, ήδη υπάρχουν πολλοί επιστάτες - επόπτες. Εξαργύρωση γραμματίων» αναφέρει η Ενότητα-Συσπείρωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back